Web Iklan dengan system affiliate. Upgrade ikut stage.

Promosi produk jualan secara online sebenarnya sangat mencabar. Lagilah kalau nak buat offline. Memang ramai yang telah gagal dalam hal promosi ini.

Macam-macam dah buat. Iklan di Google, FB ads, Dan lain-lain. Tapi habis keluarkan modal yang besar, tapi pulangnya sangat tidak padan.

Makan ramai lah yang produk mereka expired tak terjual. Stok berlonggok di stor. Terpaksa buang jer.

Jangan kita ingat senang nak promosi ni. Tak kena gaya, lingkup terus business kita. Dengan kita-kita sekali jalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *